TÖBB FAJTA KREATÍV MEGOLDÁSUNK VAN AMIT EGYÉNILEG ÜGYFELEINK IGÉNYEIHEZ IGAZÍTUNK

service_img_1

Miért is fontos a „jó külső”? A cégek elsődleges profilját, és természetesen a megítélését is, a szolgáltatásokon kívül az arculat határozza meg. A vásárló és az ügyfél között elsősorban a honlapunk teremti meg a kommunikációt és ez is biztosítja a jövőben a folyamatos kapcsolattartást is. Egy igényesen elkészített weboldal nem is adhatna többet ahhoz, hogy egy adott cégről jó képet kapjunk. A honlapot látogató ügyfelek ugyanis azonnal ezzel szembesülnek, amikor belépnek az oldalra. A weblap minősége, tükrözi a cégek minőségét is egyben, és azonnal képet ad, a lehetséges ügyfélnek arról, hogy kivel is áll szemben, ráadásul egy egyedileg megtervezett és új ötletekkel ellátott oldal segít abban, hogy kiemelkedhessünk, és könnyebben megjegyezhetőek lehessünk a konkurens cégekkel szemben. Ezeknek a kritériumoknak megfelelve sugalljuk leendő ügyfeleinknek a profizmust, precizitást, és a minőségi munkát. Az arculatunk egyetlen szó nélkül képes mindent elmondani a cég imidzséről. Egy jól megtervezett logó, egy igényes kivitelezésű névjegykártya könnyedén meghatározhatja a rólunk alkotott képet. A kínált termékeinket izgalmassá teheti az esztétikus környezetben való megjelenítés, a gondosan megformált szöveg pedig hitelességet és megbízhatóságot sugározhat. Az arculat lesz a minden, amely akár a cég sikeréhez vagy esetleg bukásához is vezethet. Tudnunk kell, hogy kiket akarunk megszólítani, kiknek akarunk szolgáltatást biztosítani, és ehhez mérten kell megválasztanunk a stílust, amit egy az egyben cégünk oldala fog képviselni. Ezért is fontos, hogy a lehető legjobb szakemberekkel készítessük el a minket reprezentáló honlapunkat.

Ezért is csináltuk a Facebookon a “Grafikus munkák” csoportot. Ami azóta nagyon sok embernek segített grafikus, designert találni.

Bővebben
Érdeklődöm
service_img_2

Manapság minden feladatra, folyamatra nagyon sokféle megoldás van. Sokszor nem olcsó vagy pedig időigényes egy-egy végső megoldás megtalálása. Tapasztalatunk szerint nem is mindig hozzáértőnek kell megoldania a problémát. Szerintünk pedig nem lehet mindenhez érteni. Ezért is fordult már elő amikor mi csak összehozzuk az ügyfelet az adott szegmens lehetőleg piacvezetőjével. Gondolok itt arra ha a céged egy marketing kampányt akar mondjuk új ügyfél szerzésre vagy új termék bevezetésére. Nagyon szerteágazó lehet kell egy jó design. Kell egy jól használható honlap. Kell egy stabil rendszer, háttér az irodában. folymatokban a cégben.
Gondolunk itt az adatai biztonságára, az számítógépek karbantartásra, de akár a minden napi feladatok egyszerűsítésére, hatékonyabbá tételére költség, erőforrás vagy idő tekintetében. Ezek a mai rohanó világban egyre jobban felértékelődnek.

Csapatunkban mindenki profi a maga területén és mindig igyekszik a legjobbat kihozni az együttműködésből. Általában ügyfeleink egy munkával találnak meg minket valaki ajánlása alapján   szájhagyomány útján.

Szóval a területek amiben otthon vagyunk:

 • Design
 • Informatika
  • Rendszergazdai szolgáltatások
  • Szoftveres vagy hardveres fejlesztések
  • Biztonsági megoldások
  • Weblap készítés és karbantartás
  • Online kommunikáció
  • Céges ügyviteli megoldások
  • Okos iroda megoldások
Ismerj meg minket
Írj nekünk
service_img_3

Itt szinte az informatika és a távközlés minden szintjén igyekszünk ott lenni.
Partnereink segítségével minden problémára találunk megoldást.
Tekintse meg tevékenységeinket a teljesség igénye nélkül:

 • Rendszergazdai szolgáltatás
 • Szerver felügyelet
 • IT tanácsadás
 • Okos iroda
 • Vezetékes és vezeték nélküli (Wifi) hálózat építés és karbantartás
 • Webfejlesztés
 • Mobilfejlesztés(App)
 • Folyamat fejlesztés
 • Oktatás

És még jó pár szolgáltatásunk van, de nem tudjuk mi az ami Önnek is a hasznára válhat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk adni cégére.

Ismerj meg minket
Írj nekünk

Jobb eszközök a jobb szolgáltatásokért. Nincs lehetetlen.

ÉRDEKLŐDÖM

Egy jól felépített design elad.

Az arculatunk egyetlen szó nélkül képes mindent elmondani a cég imidzséről. Egy jól megtervezett logó, egy igényes kivitelezésű névjegykártya könnyedén meghatározhatja a rólunk alkotott képet.

A megfelelő eszközök. A megfelelő megoldás.

A megfelelő eszközök és megoldások időt és ezáltal pénzt vagy erőforrások jobb kihasználását jelentheti. Mivel tudja az idő pénz!

Jó tanács. Jó kivitelezés.

Sok keresgéléstől és esetleg tanuló pénz megfizetésétől mentettük már meg ügyfeleinket. Sajnos sokan visszaélnek azzal ha valaki nem ért az informatikához. Így többszörösét kifizeti arra amit sokkal kevesebből is ki lehet hozni.

Felkutatjuk a lehetőségeket, hogy még hamarabb elérje célját

Manapság már nagyon sokféle felületen kell jól megjelenni. Legyen szó okos telefonról, tabletről, monitorról vagy épp egy okos tévé képernyőjéről. Ebben is tudunk segíteni.

Már internet nélkül nincs élet. Tapasztalatunk még is sokszor az, hogy nem használják ki a cégek az internet adta lehetőségeket. Ebben is segítségére tudunk lenni.

Nagyon sok megoldás van már egy problémára. Ezeket megkeressük önnek és feltárjuk a lehetőségeket. Ne Ön töltse az idejét különböző megoldások keresgetésével.

Nagyon sok féleképp el lehet érni az ügyfeleinket és közelebb hozni cégünkhöz. Erre nagyon sokféle lehetőséget nyújt a techinka ezekben is segítünk kiigazodni. Ne Ön töltse ezzel az idejét.

Azon vagyunk, hogy üzlete kirobbanó sikereket érjen el!

Kreatív, személyre szabott megoldások.

Kezdjük el!